TopParken
Resort Lexmond start met verhuur

Nieuwe vakantiehuizen op Resort Lexmond

Nu te huur: Vakantiehuizen op Resort Lexmond

Met veel enthousiasme zijn de eerste vakantiegasten verwelkomd in de nieuwe vakantiehuizen op Resort Lexmond! Op dit vakantiepark kunt u verblijven in comfortabele vakantiehuizen, waaronder tiny houses, en op ruime kampeerplaatsen. Tijdens een verblijf is het écht genieten van een heerlijke vakantie door de parkfaciliteiten, het recreatiestrand aan de rivier de Lek en de natuurrijke omgeving. 

Resort Lexmond

De afgelopen maanden is het gehele vakantiepark vernieuwd, waaronder de infrastructuur en de parkfaciliteiten. In april van dit jaar is het vakantiepark officieel geopend door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden en vanaf dat moment hebben er al veel fijne kampeervakanties plaatsgevonden. Sinds vorige week kunnen er ook vakantiehuizen worden geboekt, waaronder tiny houses voor twee personen en andere types voor vier personen.

De omgeving van Resort Lexmond

De omgeving van het vakantiepark staat bekend om zijn echte Nederlandse kenmerken zoals polders, molens en waterlandschappen. De mogelijkheden voor wandel- en fietstochten zijn dan ook oneindig. Daarnaast liggen er diverse steden in de buurt. Zo mag tijdens een verblijf op Resort Lexmond een bezoek aan de bruisende stad Utrecht niet ontbreken. Wanneer mogen wij u verwelkomen op Resort Lexmond?

Bekijk ook ons andere nieuws: